Spoorzone Bourgondisch genieten

vrijdag, 13 september 2019

Een culinair spektakel, aan de voet van de Sint Janskathedraal, met muziek, ontspanning, een hapje, een drankje en een smaaksensatie om nooit te vergeten! Dat is Bourgondisch ’s-Hertogenbosch dat van 12 t/m 15 september 2019 plaatsvindt.

 

Spoorzone-lid Pollevie is één van de deelnemende restaurants aan Bourgondisch ’s-Hertogenbosch. Chef-kok en eigenaar Martin Berkelmans toont zijn culinaire kunsten dan op het Wereldterras. Dit biedt een mooie gelegenheid voor Spoorzone-leden om elkaar te ontmoeten. Vandaar dat wij besloten hebben om in het kader van “Bourgondisch genieten” een extra Spoorzone-activiteit te organiseren, waarvoor wij u graag uitnodigen.

 

WAT - Spoorzone Bourgondisch genieten

Pollevie heeft exclusief voor Spoorzone een mooi arrangement samengesteld. Bij de ontvangst wordt een huis gebrouwen cocktail of mocktail (alcoholvrij) met een amuse geserveerd. Vervolgens zal de chef-kok u verrassen met 3 gerechtjes, waar bijpassende wijnen (of een ander drankje naar keuze) worden geserveerd.

 

WANNEER – Vrijdag, 13 september

De ontvangst is van 17.00 – 17.30 uur. U wordt dan verwelkomd met een welkomstdrankje en amuse. Om 17.30 uur start men met het uitserveren van het eerste gerecht. Zorg dus dat u op tijd aanwezig bent. Om 19.00 uur eindigt “Spoorzone Bourgondisch genieten”, maar kunt u natuurlijk zelf nog verder gaan genieten van al het moois Bourgondisch ’s-Hertogenbosch te bieden heeft.

 

WAAR – Parade ‘s-Hertogenbosch

Terras Pollevie op het Wereldplein van Bourgondisch ’s-Hertogenbosch. Het terras van Pollevie bevindt zich aan de zijde van theater van de Parade.   

 

KOSTEN – Spoorzone-leden gratis

Deelname is (17.00 – 19.00 uur) voor Spoorzone-leden geheel gratis. Komt u met uw partner of een collega, dan betalen zij € 35,00 (excl. BTW). De kosten voor het welkomstdrankje en amuse neemt Spoorzone voor haar rekening.

 

AANMELDEN – Meldt u snel aan

Het aantal plaatsen is beperkt tot 50 personen. Meld u dus snel aan. U kunt zich aanmelden door uiterlijk 23 augustus een email te sturen naar info [at] spoorzone.net. Vergeet u daarbij niet te vermelden of u speciale (di)eetwensen heeft.

 

Wij wensen u een fijne vakantie en hopen u op 13 september te begroeten!