Zomerborrel bij BUURT

vrijdag, 28 juni 2019

Tijdens de ALV van 11 april jl. heb ik het stokje overgenomen van Martien van den Bouwhuijsen. Nu het nieuwe bestuur helemaal compleet is, zijn we druk bezig met hoe we onze vereniging nog meer kunnen laten aansluiten bij de huidige tijd en hoe we ervoor kunnen zorgen dat we voor iedere ondernemer in het gebied die lid is meerwaarde kunnen leveren. Binnen deze dynamische groep zijn er ideeën te over en, niet onbelangrijk, de sfeer is heel goed! 

 

Spoorzone Zomerborrel vrijdag 28 juni (van 17.00 – 19.00 uur)

Ik heb me laten vertellen dat die sfeer tijdens de jaarlijkse zomerborrel ook altijd heel goed is. Vrijdag 28 juni a.s. is het dan weer zover! We hebben dit jaar natuurlijk weer gekozen voor een locatie binnen ons gebied. Vorig jaar de Tramkade; dit jaar BUURT aan het Koningsplein 100 (www.buurt.cafe). We hopen jullie allemaal vanaf 17.00 uur te mogen verwelkomen voor een drankje met wat borrelsnacks. Meld je daarom uiterlijk 14 juni aan door een e-mail te sturen naar info [at] spoorzone.net.

 

We zitten in heel mooi stukje van Den Bosch en zijn ervan overtuigd dat we met elkaar een mooie toekomst van Spoorzone tegemoet kunnen zien! Laten we onder het genot van een drankje verder persoonlijk kennismaken en ook eens praten over wat de wensen en ideeën van de ondernemers zijn als het gaat om Spoorzone.

 

Tot 28 juni!

 

Met vriendelijke groet,

Namens bestuur Spoorzone,

 

Willemijn van den Bouwhuijsen,

Voorzitter.