7E EDITIE BEURSVLOER 'S-HERTOGENBOSCH OP 16 NOVEMBER 2017

zondag, 18 juni 2017

De Beursvloer is de uitgelezen kans onze betrokkenheid als ondernemers bij de regio 's-Hertogenbosch te tonen. De zevende Bossche Beursvloer vindt plaats op donderdag 16 november 2017 in het stijlvolle Atrium van Avans Hogeschool aan de Onderwijsboulevard 215 in 's-Hertogenbosch. Dit MVO-evenement doet haar deuren open om 15.00 uur om vervolgens om 15.30 uur met het matchen te starten. Hierna krijgt u 1,5 uur de tijd om matches te maken met maatschappelijke organisaties.

 

Kleine inspanning, groot verschil

De Beursvloer is tot in de puntjes georganiseerd en zo kunnen we als ondernemers met weinig inspanning matches maken met organisaties uit maatschappelijk 's-Hertogenbosch. Let wel; met gesloten beurs. Deze organisaties kunnen dit goed gebruiken en het stelt ze in staat hun hulpvragen eens op een andere wijze in te vullen. Als ondernemers hebben we al snel iets te bieden. Een kleine inspanning kan een groot verschil maken. Van advies, tot menskracht, tot materialen, tot communicatiemiddelen. Wil je meer weten? Kijk dan op www.beursvloerdenbosch.nl.

 

Meest maatschappelijke gemeente

Laten we met elkaar 's-Hertogenbosch de meest maatschappelijk gemeente van Nederland maken en meld je aan voor Beursvloer 's-Hertogenbosch. Dit doe je via de website: www.beursvloerdenbosch.nl/aanmelden. Voor vragen of onduidelijkheden neem je contact op met initiatiefnemer Angelique Ottens via 06-38351304 of angelique [at] beursvloerdenbosch.nl

 

Succes van Beursvloer 2016

Tijdens de editie van 2016 hebben 81 Bossche bedrijven gematcht met 77 maatschappelijke organisaties en dit leverde het prachtige aantal van 218 matches met een totaal van 4.098 uur vrijwillige inzet. De maatschappelijke waarde van de matches was € 305.585,-. Het laat zien dat Beursvloer 's-Hertogenbosch in de genen zit van ondernemend en maatschappelijk 's-Hertogenbosch! Meld je dus snel aan.