Bossche Energiecongres op 6 oktober

dinsdag, 13 september 2016

De Bossche Energiecoalitie en de Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging nodigen u uit voor het Bossche Energiecongres 2016.
We hebben voor u dit jaar weer een interessant programma samengesteld. Het wordt een interactieve bijeenkomst waarbij het belangrijk is dat u uw smartphone bij de hand heeft. Wat staat er zoal op het programma? 

 
Succesvolle Bossche samenwerking 
De deelnemers van de Bossche Energiecoalitie willen hun CO2-uitstoot flink verminderen, maar u wellicht ook! Bedrijven kunnen elkaar daarbij helpen, door samen te werken. Tijdens het congres kunt u zich laten inspireren door vier succesvolle voorbeelden van samenwerking. Wat hebben zij geleerd en wat willen zij als succesvolle tip aan u meegeven? 
 
Mogelijkheden voor een energiezuinig bedrijventerrein
We kijken gezamenlijk naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld een heel bedrijventerrein energetisch te verduurzamen. Welke mogelijkheden zijn beschikbaar en wat leveren die op? Met behulp van de digitale ‘Smart Energy Planner’ laten we op het congres zien wat de effecten zijn van energetische maatregelen op de CO2-uitstoot en wat de kosten en opbrengsten zijn. Op een interactieve manier worden mogelijkheden, die tijdens het congres benoemd worden, in dit model beoordeeld. Dus heeft uw ideeën, laat ze zeker horen. 
 
Gezamenlijke lunch
We sluiten het congres af met een gezamenlijke lunch. Dan heeft u alle gelegenheid om door te praten. Wilt u hier graag gebruik van maken, vergeet u dan niet de juiste toegangskaart (inclusief lunch) te kiezen. Mocht u onverhoopt toch niet mee kunnen lunchen meldt dit dan minimaal een week van tevoren.
 
Programma
Voor het volledige programma klik hier.
 
Aanmelden
Wilt u op 6 oktober ook naar huis gaan met een rugzak vol inspiratie, bruikbare ideeën en nieuwe contacten? Meldt u zich dan zeker aan.

Aanmelden is gratis en kan via deze link.
Na aanmelding voor het BEC Congres, bent u ook automatisch aangemeld voor de Vakbeurs Energie op zowel 4, 5 als 6 oktober. U ontvangt de kaart bij de entree van de beurs. Mocht u een andere dag de beurs bezoeken dan 6 oktober, vergeet u dan niet de badge mee te nemen.