Inspiratiebijeenkomst "De Gezonde werkvloer" op 21 september

vrijdag, 14 juli 2017

Wethouder Kagie nodigt u uit om samen met andere Bossche bedrijven in gesprek te gaan over het realiseren van een gezonde werkvloer.

 

Programma:

Welkom: wethouder Kagie heet u van harte welkom.

Inspiratie: speciale gast tijdens deze bijeenkomst is Herre Zonderland. Hij vertelt over zijn visie op de vitale werknemer.

Ook komt in dit gedeelte een aantal bedrijven uit ‘s-Hertogenbosch het podium op om te vertellen over hun eigen (succesvolle) aanpak. Zij kunnen u met praktische tips en trucs inspireren om ook op de werkvloer direct aan de slag te gaan met de gezonde keuze.

Delen: in het tweede gedeelte van de bijeenkomst gaat u met elkaar in gesprek over de gezonde werkvloer: Wat vindt u belangrijk? Wat is er nodig? Wat gaat goed en wat is lastig? En: ik ga morgen aan de slag met…!

Aansluitend vindt de afsluitende netwerkborrel plaats.

Na afloop bent u geïnspireerd om de gezondheid van uw personeel te versterken. U heeft geleerd van ervaringen van anderen en kent de feiten. U heeft inzicht in wat andere Bossche bedrijven op dit thema realiseren, u heeft hen en de wethouder gesproken en de mogelijkheid gekregen om u in ’s-Hertogenbosch op het vlak van gezondheid op de kaart te zetten.

 

Voor meer informatie: zie bijlage.

Downloads: