Paaspop Business Event 18 april

maandag, 11 maart 2019

Vanuit VNO-NCW ’s-Hertogenbosch en de daarbij aangesloten bedrijfsterreinverenigingen is het initiatief genomen om op donderdag 18 april een exclusieve Paaspop-avond, in de vorm van een Business Event, te organiseren voor de leden van bedrijfsterrein-verenigingen.

 

Als lid van Spoorzone kunt u (én uw partner en medewerkers) aan dit speciale Business Event deelnemen. Het event bestaat uit twee onderdelen t.w.:

 

17.00 – 20.00 uur: Plenair Programma voor ondernemers en hun partners

Ontmoet de onderneming achter Paaspop, waarmee het event natuurlijk hét podium vormt voor bijzondere regionale ontmoetingen. Tijdens het programma wordt een borrel geschonken en gezorgd voor een stevig buffet.

 

20.00 – 00.00 uur: Paaspop festival voor uw 18+ medewerkers

Om 20.00 uur verwelkomt u uw medewerkers op het festivalterrein om vervolgens met elkaar een onvergetelijke Paaspop beleving te ondergaan.

 

Kosten

  • Voor de eerste plenaire ondernemersdeelnemer van elk bedrijf geldt een vast combi-arrangement van € 350,00 (excl. BTW). Dit arrangement bestaat uit één toegangskaart voor het plenaire gedeelte, inclusief buffet en consumpties tijdens dit programma en vervolgens toegang tot het festivalterrein vanaf 20.00 uur én 10 toegangskaarten voor medewerkers (genodigden van de ondernemer) vanaf 20.00 uur (exclusief consumpties)
  • Elke houder van tenminste één arrangementpakket kan een partnerkaart voor het plenaire deel bijkopen voor € 100,00 p.p. (excl. BTW).
  • Elke houder van tenminste één arrangementpakket mag een onbeperkt aantal ‘medewerkers’-/genodigdenkaarten bijbestellen voor € 25,00 p.p. (excl. BTW).

 

Aanmelden

Toegangskaarten kunt bestellen via de ticketservice: www.paaspopbusinessevent.nl.

 

Bijgaand treft u nadere informatie over het Paaspop Business Event aan.