Sponsors gezocht voor de Goedoelrit en Make A Wish Foundation

dinsdag, 27 februari 2018

Op zaterdag 14 april wordt voor de 12e keer de Goededoelrit gereden. Zo'n 150 Honda goldwings gaan dan rijden voor 3 goede doelen waaronder Make A Wish en gaan kinderen van SBO de Sparkel uit 's-Hertogenbosch een onvergetelijke dag bezorgen. Deze kinderen (6 tot 13 jaar) die op het speciaal onderwijs zitten hebben diverse acties opgezet. Om deze kinderen te bedanken zetten motorrijders uit Nederland en België zich belangeloos in om een rit met deze kinderen te maken  door het mooie Brabantse land. Zoals u kunt begrijpen is het voor de organisatie van belang dat dit alles onder veilige omstandigheden plaatvindt.  Hiervoor is dus ook geld nodig. Denk daarbij aan het opleiden van verkeersregelaars, een hapje en drankje voor de kinderen en motorrijders, campingplaatsen voor de motorrijders die vanaf vrijdag 13 april al kunnen verzamelen op camping de Leuvert te Cromvoirt. 

 

Als tegenprestatie voor sponsoring bieden we diverse mogelijkheden voor reclame:.

 

Reclame op de Make A Wish aanhanger  € 75

De reclame voor uw bedrijf is in de vorm van een visite kaartje wat omgezet zal worden in een sticker die op de aanhanger gedurende 1 jaar zichtbaar zal zijn.

Reclame op website € 50

U bedrijfsnaam wordt met een link naar uw eigen website geplaatst op www.goededoelrit.nl.

Combinatie reclame op aanhanger en op website € 110

 

Interesse om dit goede doel te sponosoren of op een andere manier te ondersteunen (bijvoorbeeld door prijzen te leveren voor de loterij), neem dan contact op met Frans van de Pol  (telefoon: 06-38221595 of email: fransvandepol [at] hotmail.com)