UITNODIGING Werkatelier Den Bosch Datastad 11 maart.

woensdag, 20 februari 2019

In december 2018 heeft de gemeenteraad het Economisch Actieplan 2019-2025 goedgekeurd. De kernambitie is de ontwikkeling van Den Bosch als ICT- en datastad. Nu is het tijd om deze ambitie te vertalen naar actie.

 

Bouw mee aan Den Bosch Data Stad tijdens het werkatelier op 11 maart om 14.30 uur bij JADS Mariënburg.  Deel je ideeën voor de ontwikkeling van de stad, laat je inspireren door anderen en leer nieuwe samenwerkingspartners kennen!

 

Tijdens de middag werken we in deelsessies aan verschillende thema’s. Aan het einde van de middag weet jij wat anderen belangrijk vinden en waarop wij samen moeten inzetten. En heb je interessante nieuwe samenwerkingspartners ontmoet. 

De beste innovaties komen immers tot stand door samen te werken met anderen.

 

Tijdens de middag werken we in deelsessies aan vier verschillende thema’s

 

ICT & DATA

Hoe kunnen we data toepassingen inzetten voor maatschappelijke uitdagingen? Waar liggen kansen voor de ontwikkeling van de digitale economie?

 

TALENT

Hoe trekken we de juiste talenten aan? Hoe verbinden we het onderwijs nog sterker aan Bossche werkgevers? Hoe blijven werknemers voortdurend leren? 

 

BINNENSTAD

Hoe kunnen we gebruik maken van data voor de versterking van de retail en horeca in de stad? En data zichtbaar en tastbaar maken? 

 

CIRCULAIRE ECONOMIE

Hoe kunnen we de transitie naar een circulaire economie versnellen? Heb je plannen op het gebied van circulaire economie? Wij horen deze graag!

 

Doe je mee? Dan tillen we samen Den Bosch naar een hoger plan. 

Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar  Economie-energie [at] s-hertogenbosch.nl .

 

 

Meer achtergrond informatie over het werkatelier vindt u op: www.ondernemenindenbosch.nl