Vanaf 29 mei t/m 30 juni verkeershinder Vlijmenseweg 's-Hertogenbosch

maandag, 15 mei 2017

Vanaf maandag 29 mei aanstaande worden er werkzaamheden uitgevoerd ter hoogte van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd ter voorbereiding op het project ‘transferium Deutersestraat’.  Vanwege de werkzaamheden zijn er ter hoogte van het ziekenhuis 2 rijstroken afgesloten op de Vlijmenseweg (zie afbeelding). Houdt u rekening met extra reistijd als u deze route rijdt. De werkzaamheden duren tot en met 30 juni.

Van juni 2017 tot en met maart 2018 bouwt gemeente ‘s-Hertogenbosch naast het Jeroen Bosch Ziekenhuis transferium Deutersestraat. Op de locatie van de voormalige stadskwekerij. Om de doorstroming van het verkeer op de Vlijmenseweg en Deutersestraat te verbeteren wordt ook de infrastructuur aangepast. Vooral tijdens de aanleg van de infrastructuur, van juli tot en met oktober 2017, ondervindt het verkeer hinder van deze werkzaamheden.

Meer informatie

Wilt u weten wat men precies gaat aanpassen en hoe men dat gaat doen? Kijk dan op www.s-hertogenbosch.nl/transferiumdeutersestraat. Deze pagina wordt voortdurend bijgewerkt.

Mocht u vragen hebben stel deze dan via transferiumdeutersestraat [at] s-hertogenbosch.nl

Downloads: